Ungdom

Power House
Power House (PH) er misjonskirkens egen ungdomssamling. Vi møtes hver fredag klokken 20:00. Kvelden starter med et møte hvor det er ungdommer som leder i lovsang, og deretter en tale. Vi ønsker at disse møtene skal være et sted for deg som allerede kjenner Jesus og vil lære mer om Han, men også for deg som tror lite eller bare er nysgjerrig på livet med Jesus. Det vil alltid være voksne til stede, og det er muligheter for samtaler og spørsmål i løpet av kvelden.

Etter møtet er det åpen kafé oppe i ungdomsrommet. Dette ønsker vi at skal være en åpen og inkluderende plass, hvor vi tilrettelegger for gode sosiale møteplasser i trygge former. Derfor er det alltid flere voksne til stede hver fredag. Her arrangeres ulike leker og konkurranser. Av og til har vi større "happeninger" og turer, som Amazing Race, lock in og ski/slalomtur.  

PH er for deg som går i 8.klasse og oppover, og vi har åpent til ca 23.30.

Info/spørsmål: Kontakt Ungdomsleder Stephan Gundersen

Konfirmantarbeid
Froland misjonskirke tilbyr konfirmantundervisning. Du trenger ikke å være medlem eller å være døpt for å konfirmere deg hos oss. Vi starter opp på høsten, og har alltid konfirmasjonssøndag første helgen i mai.
Undervisningen foregår ca annenhver fredag kl 18.30 og varer i en time. Vi legger opp til undervisning, men også samtaler hvor ungdommene kan få komme med sine spørsmål og refleksjoner. Vi ønsker å gi konfirmantene innføring i sentrale deler av den kristne troen, og tar opp tema som : Hvem er Gud, Hvem er Jesus, Hvorfor døde Jesus, Hvor er Gud når det finnes så mye vondt i verden. Vi tar også opp ulike temaer som er aktuelle for unge i dag i lyset av et kristent livssyn. Eksempler på dette er alkohol, sex og identitet m.m. 

Påmelding foregår ved oppmøte i august.
Info/spørsmål: Kontakt Pastor Kristine Lauvrak
 

Kontakt oss

Froland Misjonskirke 

Besøksadresse:
Rislandsveien 29
4820 Froland

Postadresse:
Postboks 86
4855 Froland

98 07 03 40

post@frolandmisjonskirke.noPowered by Cornerstone