Sang og musikk

Lovsang

I Froland Misjonskirke ønsker vi at lovsang og tilbedelse skal få en stor plass i gudstjenestene våre. Vi ønsker å legge til rette for at mennesker skal få tid og rom til å uttrykke seg til Gud, og ære Han, gjennom sang og musikk. 

Hvorfor? Det står i Salme 22 at Gud troner på vår lovsang. Vi tror at når vi lovsynger skaper vi et rom der vi gir Gud plass til å berøre mennesker. Og at i et miljø av tilbedelse vil mennesker oppdage sin identitet, hvem de er i Gud. 

Vi tror lovsang handler om et hjerte som tilber Gud ved å se til Han og vende seg til Han, gjennom livet og alt det har å by på. Tilbedelsen kan se ulik ut, og det er helt greit. Det kan være stillhet, et hjertes sukk, eller rop med hendene løftet. Vi øsnker en kultur der du skal kunne være sammen med oss, og kunne tilbe Gud fra der du er i livet akkurat nå. Så tror vi på en Gud som er god gjennom alt, tilstede, og alltid verdig vår sang.

Lovsangsarbeidet består av dyktige og hengitte mennesker, som ønsker å bruke gaven sin for å ære Gud, og for å hjelpe andre å gjøre det.

Kontaktperson:

Johannes Groth 92 62 60 68

 

KorForAlle

KorForAlle startet opp høsten 2010, og er et kor for alle som er glad i å synge.
Man trenger ikke ha spesielt god sangstemme, ALLE kan være med.
KorForAlle er ikke et menighetskor, men et kor for hele bygda.
 
Vi har et dyktig komp, med Lillian Ravnåsen som leder. Øvelsene er hver 3. uke, og da er det selvsagt ikke bare sang - men også pause med kaffe.
 

Om du skulle ha lyst til å være med er du hjertelig velkommen til det!

Kontaktpersoner:


Lillian Ravnåsen: 91 87 29 34
Jorund Watne: 90 11 67 34


LOS brødrene

Losbrødrene fikk sin start på et mannsmøte på Eikely for noen år siden. Tre-fire menn fra misjonskirken var der, og de ble spurt om de ikke kunne synge ett par sanger. Så de tok frem et trekkspill og stemte i med sang. De trivdes så godt å synge sammen at de startet ”Losbrødrene”. Idag er de ca 15 stykker, deriblant flere som aldri har vært med i noe kor eller annet tidligere. 

De reiser mye rundt å synger, blant annet i Kristiansand, på Jomås, på Blåkors i Arendal og i ulike bedehus. De får faktisk så mange etterspørsler at de må takke nei flere ganger. De har et godt miljø sammen og inviterer gjerne med flere om noen kunne tenke seg å være med.
Kontaktperson
:

Bjørn Lauvrak: 92 24 97 88


Musikklaget

Musikklaget startet allerede i 1950 og er siden da blitt mye brukt i Froland på alle slags type arrangementer. Idag er det med ca 15 stykker, og flere av dem har vært med i lang tid. Blant annet Hjørdis Lauvrak, som er leder for musikklaget. Hun begynte da hun var 19 år gammel, og har holdt på siden den gang. 

De har øvelse en gang hver fjerde uke, og synger på sykehjemmet en gang i måneden. I tillegg synger de på mange ulike arrangementer. 

Musikklaget er åpent for alle som har lyst til å være med.Kontaktperson
:

Bjørn Lauvrak: 92 24 97 88
 

Kontakt oss

Froland Misjonskirke 

Besøksadresse:
Rislandsveien 29
4820 Froland

Postadresse:
Postboks 86
4855 Froland

98 07 03 40

post@frolandmisjonskirke.noPowered by Cornerstone