Veiledningssenter

Froland Misjonskirkes veiledningssenter er et av menighetens omsorgstilbud til sine medlemmer og bygdas innbyggere. Her kan du møte noen som har lyst til å prate med deg, samt be med og for deg. På veiledningssenteret gis det ulike former for hjelp. Vi tilbyr sjelesorg og samtaler preget av veiledning i forhold til konkrete situasjoner og veivalg i livet. Her får du gjennom erfarne veiledere hjelp, ved at vi sammen søker Gud i bønn og i Hans ord for en vei videre. Herifra kan vi også kanskje anbefale å gå videre til andre former for hjelp, enten i veiledningssenterets ulike tilbud eller til ekstern hjelp. 
Rundt 10 veiledere er i dag knyttet til senteret, i tillegg til at våre pastorer og ledere for småfelleskapene er tilgjengelige. Våre veiledere har alle erfaring og er under jevnlig opplæring. Viktige samarbeidspartnere for oss i dette er Arken Bibelesenter fra Sverige og Celebrate Recovery Norge. 
Målsetningen med arbeidet er at det skal være et sted for veiledning og hjelp med livets utfordringer og vanskeligheter. For menighetens medlemmer, men også for bygda og området rundt oss. Et sted for å møte Guds godhet og helbredende kraft. 

Kontakt Karin Renate Olsen (91122290) eller Sandra Røed (45419097) dersom du ønsker veiledning eller vil ha mer informasjon om Froland Misjonskirkes Veiledningssenter sitt tilbud. 

Fakta

Mål
et skal være et sted for veiledning og hjelp med livets utfordringer og vanskeligheter. For menighetens medlemmer, men også for bygda og området rundt oss. Et sted for å møte Guds godhet og helbredende kraft. 
Gjennom
Veiledning, sjelesorg og en vei ut i frihet.
 

Kontakt oss

Froland Misjonskirke 

Besøksadresse:
Rislandsveien 29
4820 Froland

Postadresse:
Postboks 86
4855 Froland

98 07 03 40

post@frolandmisjonskirke.noPowered by Cornerstone