Nyheter>Redusert aktivitetsnivå
Redusert aktivitetsnivå

Mandag 18/1 kom det nye restriksjoner fra regjeringen knyttet til Corona-pandemien og smittevern. Det er fortsatt kun tillatt å samles 10 stykker på arrangement innendørs. Vi avlyser derfor både bønnemøter og gudstjenester til og med 1. feb.

Hvordan det blir videre i februar må vi ta etterhvert som regjeringen kommer med flere anbefalinger.

I mellomtiden vil det legges ut gudstjenester på vår YouTube kanal, den finner du her.

For barn og unge ble det derimot åpnet opp litt, noe vi er veldig glade for! Mer info om dette kommer.

En nedstengning nå kan oppleves både tungt og trist, og vi setter tro til at disse restriksjonene blir så kortvarige som mulig og at vi snart får mulighet til å treffes fysisk i kirka igjen.

Husk gjerne ekstra på de rundt deg som ikke bor sammen med så mange. Disse dagene blir ekstra vanskelige nå når signalene går ut på at vi ikke skal besøke hverandre. Bruk gjerne flittig både telefon og andre plattformer der man kan ha kontakt med hverandre.