Nyheter>HalloVenner
HalloVenner
31. oktober

Hvert år pleier vi å fylle kirka med barn i kosleig kostymer og masse godteri på HalloVenner. På grunn av convid19 og restriksjoner må vi i år tenke helt nytt, men vi håper likevel dette er noe barna kan ha det gøy med. Vi får nemlig besøk av vitensenteret, som kjører show med lyd, røyk og flammer. 

Kirka blir pynta til fest, og du kommer utkledd i KOSELIG kostyme. Pga corona og smittevern får dere tildelt plass, og derfor må vi vite om du må sitte sammen med barnet, eller om barnet sitter alene. Barnet må da være stort nok til å klare å sitte alene. Max 1 voksen per familie. Kan barnet sitte alene får den voksene henvist plass i kafeen. Dette er forhåndsbestemt før dere kommer. (Kart blir hengt opp).

Vitensenteret kjører to show.

Kl 16:00 4 år - 2. klasse

Kl 17:30 3. klasse og oppover

Pris: 100kr per barn, max 250kr per familie

Alle får godteri. 

 

Det er førstemann til mølla, og ved endring av restriksjoner ifht smittevern går vi etter påmeldingslisten for å evnt kutte ned. 

 

Påmelding skjer til Idun Mjølhus 909 56 058

Send ønsket klokkeslett, fullt navn på barnet/barna og navnet på den voksene som skal følge + telefonnummer. Merk om du skal sitte med barnet eller ikke. 

Mer informasjon om køsystem, kart over sitteplass og hygiene informasjon kommer når det nærmer seg til de som har fått bekreftet plass.

 

Vi gleder oss, og du er veldig velkommen!

Kontakt oss

Froland Misjonskirke 

Besøksadresse:
Mjølhusmoen
4820 Froland

Postadresse:
Postboks 86
4855 Froland

45 40 41 22 (Vidar Røed - pastor)

post@frolandmisjonskirke.noPowered by Cornerstone