Nyheter>Konfirmant 2021?
Konfirmant 2021?

Vi i Froland Misjonskirke vil gjerne få invitere deg som kommende 9.klassing til å konfirmere deg hos oss under skoleåret 2020-2021.

Konfirmasjon i Misjonskirken har ikke noen direkte tilknytning til dåp, så uansett om du er døpt som barn eller ikke, så er du velkommen til å konfirmere deg hos oss. Du behøver selvfølgelig heller ikke være medlem i Misjonskirken for å bli konfirmert her hos oss.

Vi vet at tenåringstiden er på mange måter en overgangstid til det å bli voksen. Det vil si et økt ansvar for sitt eget liv, og hvilke valg man vil gjøre for framtiden. Dette gjelder bl.a. utdannelse, men det gjelder også hvilket forhold man vil ha til kristen tro. Vårt ønske er å gi deg som konfirmant en innføring i de sentrale delene av den kristne troen, for på denne måten gi deg et grunnlag for å kunne ta dine egne valg på dette området . Dette gjør vi gjennom undervisning, samtaler, man får stille spørsmål og reise på tur.

Vi har samlinger ca annenhver fredag. De ukene vi har samlinger er det også obligatorisk å være med på vårt ungdomsmøte Power House fredag kveld kl 20.

I løpet av året så har vi også en konfirmantleir sammen med andre misjonsmenigheter fra Telemark, Aust- og Vest-Agder.

Høres dette interessant ut eller ønsker du/dere å få vite mer?

Da vil vi gjerne ønske kommende konfirmanter med foreldre velkommen til et uforpliktende informasjonsmøte om konfirmantopplegget  i Misjonskirken fredag 21.august klokken 18.00. Det blir mulighet for å stille spørsmål og eventuelt melde seg på som konfirmant.

Kristine Lauvrak , 98070340

Familiepastor