Nyheter>Retningslinjer
Retningslinjer
Ihft. smittevern

Etter hvert som samfunnet gradvis åpner opp igjen, starter vi også opp igjen med noen av våre samlinger. Det er imidlertid knyttet vesentlige begrensninger til slike samlinger, også utover antallet, så det er en del restriksjoner som vi må følge når vi kommer sammen. Her er noen punkter på tiltak som derfor må gjelde i ukene som kommer:

1. Har du de minste symptomer på forkjølelse/luftveisinfeksjon, så må du bli hjemme.

2. Minst en meter avstand mellom hverandre er påkrevd under gudstjenestene. Vi har plassert ut stoler i salen, med lovlig avstand mellom. Husk at man ikke får flytte på stolene når man kommer inn i lokalet. Vær også nøye med å holde en meter avstand når man beveger seg inn og ut av lokalene.

3. Hygiene. Det er ønskelig at alle rengjør hendene når man kommer til kirka. En møtevert kommer til å står med antibac i døra når man kommer.

4. Kollekt. Det blir mulighet til å gi kollekt via VIPPS og på bankterminal. Kollektboksene kommer altså ikke til å gå rundt for innsamling av kontanter.

5. Det er ikke kafe etter møtet, og ingen kaffeservering. Vi må forsøke å unngå at vi klumper oss i gangen før eller etter gudstjenesten. Ta heller en prat utenfor kirka med en meters avstand.

6. Det er ikke Supersøndag for barna under gudstjenesten. Det blir derfor fortsatt sendt ut et eget opplegg for barna som dere kan bruke i hjemmene. Alle som skal være med på gudstjenesten i kirka må være store nok til å være til stede på plassen sin under hele gudstjenesten.

7. Hvis noen får symptomer på smitte i etterkant må dette opplyses om til pastor Vidar Røed på telefon 45404122. Dette for å kunne informere de andre som har vært på gudstjenesten, og eventuelt stoppe videre smitte.

10. Har du andre spørsmål knyttet til gudstjenestene (som ikke har med påmelding å gjøre), så kan de sendes til denne e-posten eller stilles til Vidar Røed.

Skjer snart