Nyheter>Corona
Alt av planlagte og annonserte samlinger til og med 15/6 er avlyst

Kjære venner!

Fra myndighetenes side er det besluttet å videreføre restriksjonene i forbindelse med Coronavirusutbruddet til 15. juni. Det innebærer at fram til da kan fortsatt ikke samles som vi bruker, og alt av arrangementer på kirka stilles inn.

Vi har også besluttet å utsette ungdomshelgen vi skulle hatt 17-19.april til et senere tidspunkt, samt å utsette konfirmasjonssøndagen til søndag 30.august.

Det at vi ikke kan ha virksomhet på huset her som vanlig innebærer imidlertid ikke at vi slutter å være menighet. For å være menighet er noe langt mer enn en bygning og en aktivitetskalender. Å være menighet er å være et felleskap av mennesker som tror på Jesus, som vil følge Han og som gjøre Han kjent for andre. Et sånt felleskap vil vi fortsette å være, også i annerledes tider som dette.

Det innebærer at vi ønsker å fortsatt formidle åndelig mat til hverandre, ha omsorg for hverandre og hjelpe hverandre å gjøre Jesus synlig. Vi som pastorer kommer til å bruke internett og sosiale medier for å fortsatt få ut oppmuntringer og trosstyrkende forkynnelse. Tanken er at det kommer et oppmuntrende ord hver tirsdag og torsdag morgen, og at det legges ut en gudstjeneste med forkynnelse og sang på søndager klokka 11. Bruk gjerne det som kommer ut, og del flittig til dine kontakter. På den måten kan vi som menighet nå ut til langt flere enn vi faktisk når til vanlig.

Det innebærer også at vi oppmuntrer til å holde kontakt med hverandre. I tider der fysisk kontakt er sterkt begrensning, så er det ubegrensede muligheter vi telefon, sms og sosiale medier. Vi kommer til å være aktive i dette, og vi oppmuntrer dere til å tenke at vi sammen skal ta oss av hverandre i menighetsfamilien. Vi opplever situasjonen vi er veldig forskjellig. Jeg vil derfor oppmuntre deg til å kontakte de personene det er naturlig for deg å kontakte, men også de du spesielt opplever du får på hjertet å kontakte.

Det legges også ut små filmer for barna på Supersøndag sin side på Facebook. Her er det oppmuntringer, konkurranser og ting man som familie kan gjøre sammen. Til hver søndag legges det også ut et opplegg så man kan Supersøndag sammen som familie hjemme i stua.

På Power House sin side legges det også ut oppmuntringer til ungdommene.

Begravelse eller andre kirkelige sermonier?

Med bakgrunn i den aktuelle situasjon rundt Covid-19 har Froland Kommune av smittevernhensyn lagt ekstra restriksjoner ved bruk av kirkerommene i kommunen. Det anmodes til å begrense deltagelse til det minimale, og dersom en sermoni må avholdes kan det være maks 30 stk tilstede.

Har du spørsmål ang dette, ta kontakt med oss.

Vi ønsker deg en god dag og uke :)

Skjer snart