Nyheter>Hver søndag er en Supersøndag!
Hver søndag er en Supersøndag!
Hver søndag er en Supersøndag!

Fra og med denne våren har vi kalt barnas søndagsmøte for Supersøndag. Parallellt med menighetens gudstjeneste samles barna for et egte møte, gøyale aktiviteter og kreativ lek. Det er ulike aktivitetstilbud hver gang, og vi håper og tror at det skal finnes et variert tilbud for ulike smaker. Sentrum av Supersøndagen er barnemøtet der vi ønsker at barna skal få høre om Jesus og bli kjent med Ham gjennom sang, gjennom dans og gjennom forkynnelse tilpasset til dem. Her ser du oversikten over de ulike søndagene med Supersøndag fram til sommeren: