Nyheter>Påsken i Misjonskirka
Påsken i Misjonskirka
Det nærmer seg påske, ei av de store og viktige kristne høytidene. Det er tiden der vi minnes og feirer Jesu død og oppstandelse- selve fundamentet for vår tro. Påska er jo en tid, der man har litt ekstra fri og ekstra tid med familien. Men vi håper også at det skal være en tid for ekstra tid i Bibelen og det budskapet som påska faktisk handler om.

Det nærmer seg påske, ei av de store og viktige kristne høytidene. Det er tiden der vi minnes og feirer Jesu død og oppstandelse- selve fundamentet for vår tro. Påska er jo en tid, der man har litt ekstra fri og ekstra tid med familien. Men vi håper også at det skal være en tid for ekstra tid i Bibelen og det budskapet som påska faktisk handler om. I Misjonskirka har vi følgende møteplasser i påska:

Pamesøndag, 14.april: Gudstjeneste klokka 17

Skjærtorsdag, 18.april: Påskefrokost m/nattverd klokka 11

2. påskedag, mandag 22.april: Gudstjeneste klokka 17

I tillegg så kommer det til å sendes ut en mail med en hilsen knyttet til de ulike dagene i påska, til alle dere som får ukehilsen på e-post fra oss. Her kommer vi til og sende med bibeltekster til lesing o.a. På den måten håper vi at du skal få ta til deg påskas budskap uansett hvor du er i landet disse dagene.  

Får du ikke ukehilsen tilsendt per i dag, og ønsker å få det- ta kontakt med pastor Vidar Røed på e-post vidar@frolandmisjonskirke.no

 

Kontakt oss

Froland Misjonskirke 

Besøksadresse:
Mjølhusmoen
4820 Froland

Postadresse:
Postboks 86
4855 Froland

45 40 41 22 (Vidar Røed - pastor)

post@frolandmisjonskirke.noPowered by Cornerstone