Søndagsgudstjenester

Kalender>Gudstjeneste
Søndagsgudstjenester
DETALJER

Kl 17:00


Våre gudstjenester er kl 17:00 på søndager (bortsett fra siste søndagen i måneden, se info under). Gudstjenesten vår er vår ukentlige hovedsamling, der vi kommer sammen alle generasjoner. Vi ønsker at menigheten skal være familie, og vi ønsker at dette skal uttrykke seg når vi kommer sammen på søndager. Sentralt i gudstjenesten vår er lovsang og tilbedelse, forkynnelse og betjening. Vi ønsker også at menigheten skal uttrykke seg som familie ved at flere er delaktige, ved bl.a. å dele vitnesbyrd og i forbønn for hverandre. 

Parallelt med gudstjenesten har barna sin søndagsskole, eller barnekirke. Her har de egen forkynnelse, sang og aktiviteter. 

Etter hver 17-gudstjenste har vi felleskap i kaféen. 

Kl 11:00


Den siste søndagen hver måned har vi gudstjeneste kl 11:00, der vi ønsker å tilrettelegge ekstra for barna. Her kommer barna til å være ekstra involvert i starten, før de går til søndagsskole og får egen undervisning der. Mens barna er på søndagsskolen vil vi da ha lovsang/tale i hovedsalen. Vi håper og tror dette vil bli en søndag der småbarnsfamilier kan finne seg godt til rette, og at det kan være et godt sted å være en søndag formiddag.

KL 19:00

Den siste søndagen hver måned har vi gudstjeneste kl 19:00, som kaller for Fokus19. Fokus19 er et møtepunkt med fokus på tid i lovsang, tilbedelse og forkynnelse av Guds ord. Vi ønsker at kveldene skal være for mennesker i alle aldre som lengter etter å komme et sted å få inspirasjon, kjenne Guds nærvær og oppleve felleskap med andre kristne. Vi ønsker også at Fokus 19 skal være et sted hvor man får vokse og utvikle nådegaver. Fokus19 håper vi at kan være en kraftstasjon, et sted du skal kunne komme til om du går fast i vår menighet eller ikke. Her samles unge og gamle med et ønske om å tilbe og feire livet med Gud sammen, og med en lengsel etter mer av det Gud har for oss. 

Om du har vært i kirka før eller ikke, så er du varmt velkommen til å komme på våre gudstjenester!
 

Kontakt oss

Froland Misjonskirke 

Besøksadresse:
Mjølhusmoen
4820 Froland

Postadresse:
Postboks 86
4855 Froland

45 40 41 22 (Vidar Røed - pastor)

post@frolandmisjonskirke.noPowered by Cornerstone