Sterk kampanje i Bangladesh

Over 7000 mennesker kom for å høre evangeliet da evangelist Per Hyldhaard fra Danmark og Svein Egil Fikstvedt holdt møtekampanje i Ghoraghat - Bangladesh i november.

Det enkle evangeliet om Jesus Kristus ble forkynt for flere tusen mennesker. De fleste av disse er muslimer, men også en del hinduer var tilstede på møtene. Arrangementet ble gjennomført på en upåklagelig måte av kirker og pastorer fra flere kirkesamfunn.

På første møte var det mellom 2000 og 3000 menekser tilstede. På det siste møte var ca 7000 møtt opp for å høre evangeliet.

Mange helbredelser

Da vi dro fra Bangladesh hadde veilederne fått inn i overkant av 4000 nye navn og adresser på mennesker som har respondert på frelsesinnbydelsen.

På slike kampanjer ber vi alltid fellessbønn for syke menneker. Hver kveld var det mange som vitnet om Guds inngripen i deres liv.

Her er noen eksempler:

Denne jenta var døvstum. Nå             Kvinne vitner om at hun er helbredet
  kan hun høre for første gang!

fra svulst i brystet

Mann helbredet for lammelse i venstre side