Kl 17:00
Våre gudstjenester er kl 17:00 på søndager (bortsett fra siste søn i mnd, se info under).

Mer info kommer

Kl 11:00
Den siste søndagen hver mnd har vi gudstjeneste kl 11:00, der vi ønsker å tilrettelegge ekstra for barna.
Her kommer barna til å være ekstra involvert i starten, før de går til søndagsskole og får egen undervisning der.
Mens barna er på søndagsskolen vil vi da ha lovsang/tale i hovedsalen.

Vi håper og tror dette vil bli en søndag der småbarnsfamilier kan finne seg godt til rette, og at det kan være et godt sted å være en søndag formiddag.

Kl 19:00
Den siste søndagen hver mnd vil vi også ha gudstjeneste kl 19:00, der uttrykket kommer til å være rettet mot ung voksen.
Vi ønsker et sted der ung voksen kan føle seg hjemme, få matnytting undervisning, knytte relajsoner, og få bruke tid i Guds nærvær gjennom tilbedelse.
Dette ønsker vi skal være en kraftstasjon, et sted du skal kunne komme til om du går fast i vår menighet eller ikke.

Om du har vært i kirka før eller ikke, så er du varmt velkommen til å komme på våre gudstjenester!